Zwemschool Vogel

Jan van Gentstraat 115, Badhoevedorp

Mondkapje verplicht.

30 november 2020

Mondkapje verplicht.

 

Beste ouder/ verzorger.

Mondkapje verplicht.
Vanuit de overheid is het per 1 december verplicht om mondkapjes te dragen in publieke ruimtes.
Dit betekent dat wij als zwemschool vanaf morgen een mondkap verplichting hanteren. 

U bent verplicht tijdens de loopbewegingen in de zwemschool een mondkapje te dragen. Als u eenmaal op de daarvoor aangewezen zitplek zit, (in de zwemzaal of in de wachtruimte) mag u zelf beslissen of u het mondkapje wel of niet draagt.  Als u daarna weer uw zitplek verlaat bent u weer verplicht het mondkapje te dragen.

De lesgevers hoeven tijdens het zwemles geven geen mondkapje te dragen. Zij houden afstand van elkaar en van u als ouder/ begeleider.  Bij alle werkzaamheden buiten het zwemles geven om zijn zij ook verplicht om in de publieke ruimte een mondkapje te dragen.

Brrrrr.... Het wordt kouder.
Het wordt kouder en dat zorgt ervoor dat we bewust en onbewust de buitendeur na binnenkomst dicht doen.  De wachtruimte is voorzien van ventilatie, maar de allerbeste ventilatie is nog altijd frisse lucht. Houd daarom ook deze winter de buitendeuren van de zwemschool open. De deur in de wachtruimte zal worden voorzien van een haakje zodat de deur altijd op een kier open kan worden gehouden.
Zorg er dus voor dat je kind (makkelijke) warme kleding over zijn zwemkleding aan heeft, zodat er geen kou wordt gevat in de wachtruimte.

De ventilatie in de zwemzaal hoeft vanuit het protocol niet meer uit 100% verse lucht te bestaan. De "normale" ventilatie voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen.

Met vriendelijke groet, 
Lotte